چگونه به یک فریلنسر بین المللی تبدیل شویم؟
چگونه یک فریلنسر بین المللی شویم؟ سوالی که ذهن افراد علاقه مند به کسب درآمد دلاری را درگیر خودش کرده است. درست متوجه شدید فریلنسرهای خارجی کسانی هستند که براحتی توانستند رویای کسب درآمد دلاری را به واقعیت تبدیل کرده و تک تک اهدافشون را رقم زده اند. در این مقاله از آکادمی زی پی سعی کردیم در مورد فریلنسری و روش های کسب درآمد فریلنسر بین المللی مطرح کنیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
فریلنسر و فریلنسرینگ چیست؟
فریلنسر به این معنی است که شما ترجیح میدهید به عنوان یک فرد مستقل کار کنید تا اینکه توسط شخص یا سازمان دیگری به صورت تمام وقت یا نیمهوقت با تعهد بلندمدت استخدام شوید. فریلنسر فردی است و فریلنسری شغلی است که به طور معمول زمان کاری آن در دست خود شماست و یا می توانید برای زمان آن برنامه ریزی کنید.
بسیاری از کسانی که به فریلنسری قدم می گذارند از ساعت کاری معمول خسته شده اند و به دنبال ایجاد محیط کاری خود هستند. آنها می خواهند رئیس خود باشند و ساعت کاری خود را تعیین کنند. این در حالی است که معتقدند در مسیر فریلنسری هم کار بیشتری را می توانند انجام دهند و هم پول زیادی را بدست بیاورند. واژه فریلنسر بدون وابستگی نامیده می شود. در حالی که این مفهوم هنوز در کشور ما فراگیر نشده است ام امروزه ، واژه فریلنسر با تعریف «خوداشتغالی» جایگزین شد.
فریلنسینگ میتواند یک شغل تمام وقت یا حتی پاره وقت باشد و به طور کلی به کارهایی که میتوانید در خانه به صورت آنلاین انجام دهید گفته میشود کارفرمای مشخصی ندارید و از یک پروژه به پروژه بعدی میروید. همچنین فریلنسر ها مانند کارکنان تمام وقت حقوق و مزایا دریافت نمیکنند و به همان اندازه، تعهدی هم نسبت به شرکت خاصی ندارند. یعنی پس از اتمام پروژه و تسویه حساب با شرکت، کارشان تمام شده و دیگر تعهدی به کارفرمای خود ندارند.
چگونه فریلنسر بین المللی شویم؟
فریلنسری (freelancering) یا آزادکاری یک پیشنهاد عالی و مناسب برای افرادی است که قصد دارند برای خوشان کار کنند. در واقع فریلنسرها میتوانند در آن واحد برای کارفرماهای مختلف کار کرده و مهارت خود را در جهت کسب درآمد را به کار گیرند، به این صورت، مدیریت زمان هم به عهده خودشان است. نمونه فعالیت هایی که بعنوان یک فریلنسر بین المللی می توانید انجام دهید به شرح زیر است:
- برنامه نویسی
- طراحی سایت
- طراحی فروشگاههای اینترنتی
- طراحی و تولید انواع برنامهها و اپلیکیشنهای کاربردی
- برنامه نویسی پروژههای دانشگاهی
- انجام پروژههای برنامه نویسی به زبانهای مختلف کد نویسی
- عکاسی
- طراحی لوگو
- تدوین و ادیت فایلهای ویدیویی
- رونویسی (تایپ )
- ترجمه
- تدریس
- گرافیک
- گویندگی
- مارکتینگ
- سوشیال مدیا
آیا مشاغل فریلنسری نیز دارای مالیات هستند؟
فریلنسری هم مانند سایر مشاغل مشمول مالیات است ولی میزان این مالیات بر اساس منطقه و قوانین مختلف کشورها متفاوت است. برای این که بدانید در مسیر کاری خود چه مقدار مالیات باید پرداخت کنید، پیشنهاد میشود که حتما با یک حسابدار مالیاتی مشورت نمایید تا شما را در این زمینه راهنمایی کند. زمانی که در منزل مشغول به کار هستید باید حتما خود را به عنوان یک کسب و کار مستقل و مجزا معرفی کرده و تمامی اقدامات جهت پرداخت مالیات را انجام دهید. به این صورت میتوانید برای بودجه و درآمد خود برنامه ریزی کنید. البته اگر یک فریلنسر بین المللی باشید ، میزان مالیات بر اساس کشوری که درآمد خود را دریافت می کنید، محاسبه شده و شما در ابتدا کار نیاز نیست که ذهن خود را درگیر پرداخت مالیات دلاری نمایید.
البته یکی از مزایا و معایب فریلنسر این است که تقریباً همه می توانند با آن موافق باشند. هنگامی که برای پرداخت صورت حساب های خود به مشاغل سنتی متکی هستید، پیگیری مالیات بر درآمد مسئولیت کارفرمای شما است و به طور خودکار از چک حقوق شما کسر می شود. با این حال، هنگامی که شما یک فریلنسر شوید، در عوض این مسئولیت شما می شود.این بدان معناست که اطمینان حاصل کنید که به اندازه کافی از درآمد خود پس انداز می کنید تا مالیات بر درآمد خود را بپردازید،.
مزایا فریلنسر بین المللی شدن کدامند؟
فریلنسر شدن مزایایی زیادی دارد که در زیر تعدادی از آنها را عنوان می کنیم :
- ساعت های کار قابل برنامه ریزی و منعطف
- مدیریت ساعت کاری و پروژه بصورت شخصی
- کنترل میزان درآمد دلاری و افزایش میزان درآمد بر اساس میزان فعال و عملکرد
- افزایش سطح مهارت و توانمندی
- فعالیت و کار در هر مکان و زمانی ( بدون محدودیت زمانی و مکانی)
- کسب درآمد بین المللی
معایب فریلنسر شدن کدامند؟
فریلنسر شدن جدا از مزایایی که برای شما به همراه دارد و زمان و مدیریت کار را در اختیار خودتان میگذارد، دارای برخی معایبی نیز میباشد که در این قسمت به چند مورد از نقاط ضعف کارهای فریلنسری میپردازیم.
- نیاز به نظم و روال کاری مشخص
- ممکن است در زمان هایی از سال بیکار باشید
- فشردگی کار در زمان هایی از سال
- نیاز به کسب مهارت و خبره شدن همیشگی
- امنیت شغلی کم است
- نگرانی های مالیاتی
- بدون مزایای کارکنان
چالشهای یک فریلنسر بین المللی
در بالاتر در مورد مزایا و معایب فریلنسری صحبت کردیم و میدانیم که قطعا فریلنسر بودن سختیهایی دارد که در در ادامه میخواهیم در مورد سختیها و چالشهای فریلنسرهای بینالمللی صحبت کنیم.
1- مشترییابی
پیدا کردن مشتری خارجی و راه یافتن به بازار فریلنسینگ بین المللی ، یکی از مهمترین مشکلات افرادی است که قصد دارند فریلنسر بین المللی باشند. سایتهای فریلنسری بهترین راه برای ارتباط بین فریلنسر و کارفرما هستند. این سایتها مزیتهای زیادی دارند و روند اجرای پروژه را هم برای فریلنسر و هم برای کارفرما، تسهیل میکنند. سایتهایی مثل :
- فایور (FIVERR.COM)
- فریلنسر (Freelancer.com)
- گورو (Guru)
- آپورک (Upwork)
2- نداشتن تجربهی فریلنسری
برای رقابت در بازار فریلنسری خارجی و بین المللی ، بهتر است ابتدا فریلنسری را در ایران تجربه کنید و با ساز و کار پیدا کردن مشتری و ارتباط با مشتری آشنا شوید و سپس با داشتن تجربه فریلنسری، وارد بازارهای بین المللی و سایت های فریلنسری بین المللی شوید و به کسب درآمد برسید.
3- رزومهی خوب
داشتن رزومهی خوب، برای گرفتن پروژه در بازار فریلنسری بینالمللی بسیار مهم و کلیدی است. پس دقت کنید بعد از کسب تجربه در زمینهی مهارت خود، یک رزومهی خوب و کامل به شکل مورد قبول استاندارد جهانی تهیه کنید. یک رزومه خوب و کسب مهارت درست، به شما در یافتن بهترین کارفرما یاری میکند.
4- تسلط به زبان انگلیسی
برای فعالیت در سطح بینالمللی، قطعاً تسلط به زبان انگلیسی در حوزهی کاریتان و توانایی برقراری ارتباط با مشتری، عامل مهمی برای موفقیت است که باید حتماً به آن توجه داشته باشیم. در صورت تسلط کامل به زبان انگلیسی و نداشتن مهارتی که مناسب کار فریلنسری باشد، میتوانید در سایتهای فریلنسری خارجی عضو شوید و پروژههایی بدون نیاز به مهارت خاص را انجام دهید و درآمد دلاری کسب کنید.
5- احراز هویت
برای اینکه بتوانید بهعنوان یک فریلنسر به راحتی از سایتهای خارجی پروژه بگیرید و درآمد خود را نقد کنید؛ نیاز است که یک حساب کاربری وِریفای شده داشته باشید. برای این کار باید مدارک شناسایی خودتان را بارگذاری کنید تا هویت شما تأیید شود. ساخت حساب کاربری در سایتهای فریلنسری خارجی مانند سایر وبسایتها است اما وریفای کردن حساب کاربری یا (تأیید شدن حساب کاربری) برای افرادی که در ایران زندگی میکنند به دلیل تحریمهای موجود، ممکن نیست. فرآیند ثبت نام در سایتهای بینالمللی، زمانبر است؛ زیرا باید هویت حقیقی شما برای آنها اثبات شود. برای یک فریلنسر خارج کشور ، احراز هویت به راحتی انجام میشود؛ اما با توجه به تحریمهای اعمالشده علیه ایران، امکان ساخت پروفایل با آیپی ایرانی وجود ندارد. البته این سایتها با ملیت ایرانیان مشکلی ندارند و با پاسپورت ایرانی میتوانیم در این سایتها عضو شویم.
6- نقل و انتقال پول
برای عضویت در خیلی از سایتهای فریلنسری خارجی ، باید ابتدای کار پول واریز کنید. یا بعد از انجام پروژه، برای دریافت پولتان از کارفرمای خارجی، باید از سرویسهای آنلاین مالی در دنیا استفاده کنید. بهترین روش برای نقل و انتقال پول استفاده از مستر کارت و ویزا کارت است که شرکت زی پی با ارائه مستر کارت فیزیکی این امکان را برای مراودات بین المللی محیا کرده است.
چگونه یک فریلنسر موفق شویم؟
- فریلنسر موفق می داند مشتری و پروژه های پردرآمد را انتخاب کند.
- یک پروپوزال عالی برای معرفی و رزومه خود
- خدمات را با جزییات بیشتر و کامل برای مشتری و یا کارفرما توضیح میدهد .
- پس از پرداخت و دریافت دستمزد خود همچنان ارتباط خود را با مشتریخفظ میکند.
- تا جایی که میتوانید در سریع ترین زمان ممکن کار خود را تحویل دهید
اگر بتوانید در سریع ترین زمان ممکن به این خواسته های مشتریان خود پاسخ دهید، به این معنی است که خود را در بین فریلنسرها متمایز کرده اید.
اگر می خواهید یک فریلنسر موفق باشید، سعی کنید 5 قانون فوق را در زندگی کاری خود به کار ببرید. مطمئنم وقتی به این قوانین توجه کنید تعجب خواهید کرد که درآمد شما به عنوان یک فریلنسر چقدر سریع افزایش می یابد با تمامی کارت های پرداخت زی پی بدون نگرانی میتوانید تمام تراکنش های دستمزد خود و پرداخت های بین المللی را با کارفرمای خارجی خود از طریق درگاه های بین المللی انجام دهید و نگران دریافت دستمزد خود نشوید .